OSOITE                      AVOINNA

Pohjoinen Rautatiekatu 31 

00100 Helsinki

Puhelin: 09 428 90633

HENKILÖKUNTA:

elina.hiushuonestage@gmail.com

liisa.hiushuonestage@gmail.com

salla.hiushuonestage@gmail.com

tiinamatilda.hiushuonestage@gmail.com

AJANVARAUS
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • White Pinterest Icon
mintun vihree.jpg

HIUSTENHOIDON FILOSOFIA

Halu työskennellä kiireettömästi ja läsnäolevasti niin, että nautimme työstämme ja voimme jakaa ammattitaitomme ilolla asiakkaiden kanssa. Kiireettömyys antaa mahdollisuuden kohdata jokainen asiakas yksilöllisesti paneutumalla asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin yksityiskohtaisesti.

Stagessa työskentelemme tiiminä auttaen, kannustaen ja tukien toisiamme. Jokainen meistä tuo Stageen oman mausteensa omalla olemuksellaan ja yhdessä pyrimme luomaan innostavan ilmapiirin, joka ruokkii innostusta toteuttaa itseään. Pyrimme luomaan Stagesta sellaisen tilan, johon jokaisen on helppo tulla sellaisena kuin on. 

YhteIsesti meillä kaikilla on halu löytää uusia tapoja tehdä työtä niin, että koemme iloa ja inspiraatiota

Henkilökunta

Elinan lähtökohta työlle on asiakkaan kohtaaminen ja läsnäolo. Aidon kontaktin luominen asiakkaaseen on Elinalle tärkeää.

 

"Parasta työssäni on kun näen asiakkaan rentoutuvan tuoliini olemaan oma itsensä kaikkinensa. Eniten työssäni nautin tehdä intialaista päähierontaa ja vivahteikkaita kasvivärejä. Kaunis, luonnollinen lopputulos ja tyytyväinen asiakas on päämääräni."

Ekokampaaja, Liikkeen perustaja

ELINA

Vaasasta lähtöisin ihanan reipas Tiina aloitti työt Hiushuone Stagella tammikuussa. Asiakkaan toiveet tulevat varmasti huomioiduksi tämän nuoren neitokaisen taitavissa käsissä.

 

Ajanhenkiset värjäykset ja leikkaukset, kiiltokäsittelyt sekä raidoittaminen ovat Tiinan juttu. Myös kauniiden kampausten tekeminen on Tiinan intohimo.

Ekokampaaja

TIINA MATILDA

Äitiyslomalla

Ekokampaaja

HENNA

Salla on alkujaan valmistunut meikkaajaksi ja myöhemmin kampaajaksi vuonna 2000. Sallalla on ehtinyt kerääntyä kokemusta kampaajana niin liikkeen vetäjänä kuin kotikampaamo yrittäjänä neljän lapsen äitinä. 

Sallan kiinnostus luonnonmukaisuuteen ja kasvivärien maailmaan on avannut myös uuden ulottuvuuden hiusten hellään huolenpitoon. 

 

Sallalle voit varata ajan värjäyksiin, leikkauksiin, kampauksiin sekä meikkeihin.  Sallan erikoisuutena on myös korvaavien hiusten leikkaukset ja värjäykset.

Ekokampaaja, Maskeeraaja

SALLA

Liisa on työssään hyvin tarkka ja huolellinen. Hän taitaa monipuolisesti luonnollisen näköiset raidoitukset, kasvivärit ja kiiltokäsittelyt sekä arjessa toimivat leikkaukset. Liisan tuolissa saatat saada uusia näkökulmia ja avartaa perspektiiviä niin hiustesi kuin muidenkin asioiden suhteen. 

Parturi Kampaaja

LIISA