mintun vihree.jpg

HIUSTENHOIDON FILOSOFIA

Halu työskennellä kiireettömästi ja läsnäolevasti niin, että nautimme työstämme ja voimme jakaa ammattitaitomme ilolla asiakkaiden kanssa. Kiireettömyys antaa mahdollisuuden kohdata jokainen asiakas yksilöllisesti paneutumalla asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin yksityiskohtaisesti.

Stagessa työskentelemme tiiminä auttaen, kannustaen ja tukien toisiamme. Jokainen meistä tuo Stageen oman mausteensa omalla olemuksellaan ja yhdessä pyrimme luomaan innostavan ilmapiirin, joka ruokkii innostusta toteuttaa itseään. Pyrimme luomaan Stagesta sellaisen tilan, johon jokaisen on helppo tulla sellaisena kuin on. 

YhteIsesti meillä kaikilla on halu löytää uusia tapoja tehdä työtä niin, että koemme iloa ja inspiraatiota

Henkilökunta

Elinan lähtökohta työlle on asiakkaan kohtaaminen ja läsnäolo. Aidon kontaktin luominen asiakkaaseen on Elinalle tärkeää.

 

"Parasta työssäni on kun näen asiakkaan rentoutuvan tuoliini olemaan oma itsensä kaikkinensa. Eniten työssäni nautin tehdä intialaista päähierontaa ja vivahteikkaita kasvivärejä. Kaunis, luonnollinen lopputulos ja tyytyväinen asiakas on päämääräni."

Ekokampaaja, Liikkeen perustaja

ELINA

Jaana tekee Stagessa erilaisia hoitoja, joista pääasiassa vyöhyketerapiaa. Jaana on valmistunut Kairon Instituutista v.2010 ja tehnyt hoitoja siitä lähtien. Jaanalle läheisiä asioita elämässä ovat omat lapset ja läheiset, henkinen kasvu ihmisenä, luonto ja seikkailut.

 

"Elämä on tässä ja nyt. Hoitajana toivon, että voin auttaa sinua löytämään keinoja kivuttomaan ja tasapainoiseen elämään. Hoidoissa pyrin luomaan sellaisen tilan, jossa sinun on mahdollista pysähtyä itsesi äärelle. Erityisen mielelläni teen vauvoille vyöhyketerapiaa!"

Vyöhyketerapeutti

JAANA

Liisa on työssään hyvin tarkka ja huolellinen. Hän taitaa monipuolisesti luonnollisen näköiset raidoitukset, kasvivärit ja kiiltokäsittelyt sekä arjessa toimivat leikkaukset. Liisan tuolissa saatat saada uusia näkökulmia ja avartaa perspektiiviä niin hiustesi kuin muidenkin asioiden suhteen. 

Parturi Kampaaja

LIISA

Salla on alkujaan valmistunut meikkaajaksi ja myöhemmin kampaajaksi vuonna 2000. Sallalla on ehtinyt kerääntyä kokemusta kampaajana niin liikkeen vetäjänä kuin kotikampaamo yrittäjänä neljän lapsen äitinä. 

Sallan kiinnostus luonnonmukaisuuteen ja kasvivärien maailmaan on avannut myös uuden ulottuvuuden hiusten hellään huolenpitoon. 

 

Sallalle voit varata ajan värjäyksiin, leikkauksiin, kampauksiin sekä meikkeihin.  Sallan erikoisuutena on myös korvaavien hiusten leikkaukset ja värjäykset.

Parturi Kampaaja, Maskeeraaja

SALLA

Vaasasta lähtöisin ihanan reipas Tiina aloitti työt Hiushuone Stagella tammikuussa. Asiakkaan toiveet tulevat varmasti huomioiduksi tämän nuoren neitokaisen taitavissa käsissä.

 

Ajanhenkiset värjäykset ja leikkaukset, kiiltokäsittelyt sekä raidoittaminen ovat Tiinan juttu. Myös kauniiden kampausten tekeminen on Tiinan intohimo.

Parturi Kampaaja

TIINA MATILDA

Äitiyslomalla

Ekokampaaja

HENNA