mintun vihree.jpg

HIUSTENHOIDON FILOSOFIA

Työskentelemme kiireettömästi ja läsnäolevasti nauttien työstämme, joilloin meidän on mahdollista kohdata jokainen asiakas yksilöllisesti. Jaamme ammattitaitomme ilolla asiakkaiden kanssa.

Stagessa työskentelemme tiiminä auttaen, kannustaen ja tukien toisiamme. Jokainen meistä tuo Stageen oman mausteensa olemuksellaan. Pyrimme luomaan Stagesta sellaisen tilan, johon jokaisen on helppo tulla sellaisena kuin on. 

Meillä kaikilla on halu löytää uusia tapoja tehdä työtä niin, että koemme iloa ja inspiraatiota.

Henkilökunta

IMG_3251_edited.jpg

ELINA

Ekokampaaja, Liikkeen perustaja

Elinan lähtökohta työlle on asiakkaan kohtaaminen ja läsnäolo. Aidon kontaktin luominen asiakkaaseen on Elinalle tärkeää.

 

"Parasta työssäni on kun näen asiakkaan rentoutuvan tuoliini olemaan oma itsensä kaikkinensa. Eniten työssäni nautin tehdä intialaista päähierontaa ja vivahteikkaita kasvivärejä. Kaunis, luonnollinen lopputulos ja tyytyväinen asiakas on päämääräni."

IMG_1310_edited_edited.jpg

MAISA

Parturi-kampaaja 

( äitiyslomalla / sunnuntaisin töissä)

Maisan visuaalinen silmä yhdistettynä järjestelmällisyyteen ja tarkkuuteen takaavat asiakkaalle siistin lopputuloksen. Voit luottavaisena rentoutua nauttimaan kampaamo käynnistäsi Maisan lempeän
läsnäolon tukemana. Erityisesti erilaiset hemmottelu hoidot ovat Maisan mieleen.

”Asiakaspalvelijana olen hyvä kuuntelija. Otan huomioon asiakkaan toiveet, mutta olen realisti, enkä lupaa toteuttaa mahdotonta. Haluan että asiakkaalla on hyvä olla, ja että hän voi luottaa minuun. Opiskelen Hius-ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkintoa. olen ollut 12 vuotta alalla.” -Maisa

a5a809c8-71ff-4abf-a761-ada23b99263f%252

ANNE-MARI

Hieroja, kuntohoitaja

Anne-Marilla on jo 30-vuoden työkokemus. Hän pyrkii asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin yhdistelemällä intuitiivisesti erilaisia hieronta tekniikoita. Anne-Marilla on rauhoittava ja läsnäoleva parantava kosketus. 

 

Tämän taitavan, herkän ja intuitiivisen naisen työssä kyse ei ole pelkästään hieronnasta vaan kokonaisvaltaisesta hoidosta, jossa mieli kirkastuu samalla kun jännitykset liukenevat jonnekin tyhjyyteen. 

IMG_8792.jpg

LIISA

Parturi Kampaaja

Liisa on työssään hyvin tarkka ja huolellinen. Hän taitaa monipuolisesti luonnollisen näköiset raidoitukset, kasvivärit ja kiiltokäsittelyt sekä arjessa toimivat leikkaukset. Liisan tuolissa saatat saada uusia näkökulmia ja avartaa perspektiiviä niin hiustesi kuin muidenkin asioiden suhteen. 

Ajanvaraukseen