top of page
Nauti kosteuttavasta merilevähoidosta.
Tai kokeile syväpuhdistavaa savihoitoa.
oliivi.jpg

MINERAALIRIKKAAT

hoitovaihtoehtomme

Merilevähoito 
kosteuttava syväpuhdistus

Merilevähoito syväpuhdistaa hiuksista tehokkaasti raskasmetalleja, kuten rautaa ja kuparia. Hiusten väri kirkastuu ja samalla merilevä kosteuttaa hiuksia ja päänahkaa. Hoito tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja eloisat. Levä sisältää paljon jodia ja myös muita hiusten kasvulle tärkeitä kivennäisaineita, mineraalisuoloja, rasvahappoja, vitamiineja kuten C-, D- ja E-vitamiineja, magnesiumia, kaliumia, fosforia, kalsiumia, rautaa, ja hivenaineita. Merilevähoito sopii erityisesti kuivemmalle ja luonnonkiharalle hiukselle sekä hilseilevälle kuivalle päänahalle. Ei suositella henkilölle, jolla on kilpirauhasen vajaa- tai liikatoimintaa.

Savihoito 
antiseptinen syväpuhdistus

Savi on erittäin mineraali- ja kivennäisainerikasta, joten sillä on hiusten kasvua stimuloiva vaikutus. Savi sopii erityisesti rasvoittuville hiuksille ja tukkoiselle, ärtyneelle ja hilseilevälle päänahalle. Savi on antiseptinen, se rauhoittaa ja lääkitsee ärtynyttä ja mahdollisesti haavaista hiuspohjaa. Savi poistaa tehokkaasti hiuksista ja hiuspohjasta muotoilutuotejäämiä sekä muita epäpuhtauksia. Savi sopii erinomaisesti myös psoriaatikolle.

About
IMG_1224.jpg

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Hoidossa käsitellään rytmikkäästi, mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Lisäksi hierotaan ylävartalon ja pään alueen akupisteitä ja kasvojen heijastealueita.

Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa, elvyttää solujen hapensaantia sekä poistaa kuona-aineita. Hoito on erittäin rentouttava ja sillä on stressiä poistava vaikutus. 

Lisääntynyt hiuspohjan verenkierto vaikuttaa vahvasti hiusten hyvinvointiin, se parantaa hiustupen ravinnonsaantia ja elävöittää hiusta.

Teemme intialaisen päähieronnan käyttäen lempeitä luomulaatuisia La Drômen kasviöljyjä. Öljyt sisältävät vitamiineja, mineraaleja ja hyviä rasvahappoja, jotka hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa hellästi, mutta tehokkaasti.

Käytämme hieronnassa myös LA DRÔMEN eteerisiä öljyjä pohjaöljyyn sekoitettuna. Eteeriset öljyt vaikuttavat mielialaan ja tunnetiloihin rentouttaen ja virkistäen sekä tasapainottaen hormonitoimintaa. Eteeriset öljyt desinfioivat ja niillä on taipumus uudistaa ihosolukkoa.

bottom of page