top of page
pinkki.jpg

"Stagessa olet hyvissä käsissä"

ENERGIALEIKKAUS

Energialeikkaus aloitetaan aina intialaisella päänhieronnalla. Kyseessä on hyvin selkeä, tarkka ja puhdas leikkaustekniikka. Leikkauksessa vältetään jyrkkiä kulmia ja eripituiset hiukset yhdistetään toisiinsa. Energialeikkaus on hierontaan yhdistettynä kokonaisvaltainen prosessi, joka energisoi, rentouttaa, puhdistaa, poistaa kuona-aineita ja tasapainoittaa tehokkaasti energioita.

KASVIVÄRJÄYS

Kasvivärit sopivat niille, jotka EIVÄT vaihtele jatkuvasti hiusväriään. Kasvivärillä saa kestävän värin, vaikka väripigmentit jäävät ainoastaan hiusten pinnalle. Hiukset ovat värjäyksen jälkeen terveet, kiiltävät ja luonnollisen hehkuvat sekä kauniin vivahteikkaat. Käytämme kuivattuja ja jauhettuja kasveja kuten Lawsonia inermistä(henna), Indigofera tinctoriaa (indigo) ja Cassia obovataa (cassia/senna). Niitä yhdistelemällä sekoitamme sopivan värin asiakkaalle.

 

Lisäksi käytämme värin syventämiseksi tai hoidollisessa mielessä kasvivärjäyksen pohjana luomuyrttejä kuten salviaa, hibiscusta, nokkosta, krappijuurta, kurkumaa, ruusun terälehtiä, pähkinää jne. 

About
floral 2.jpg

HIUSTEN VÄRJÄYS

Koska kaikkia värjäyksiä ei voida toteuttaa kasvivärein, teemme hiusten värjäystä myös synteettisillä väreillä. Pyrimme toteuttamaan värjäykset aina mahdollisimman hellävaraisilla käsittelyillä, jotta hiukset säilyisivät hyväkuntoisina ja kiiltävinä.

Luonnolliset sävyt ovat mieleemme ja suosimmekin kevytsävyjä kuten illumina kiiltokäsittelyä, joka tuo hiuksiin kaunista hehkua ja sopivasti luonnollista sävyä. Harmaan peitossa ja vaaleammaksi värjätessä käytämme kestovärejä.

Huomioittehan, että EMME SUOSITTELE HIUSTEN VÄRJÄYSTÄ OLLENKAAN RASKAUDEN AIKANA.

 

Teemme ainoastaan vaalennusraitoja, jolloin väri ei ole kosketuksissa hiuspohjaan. Emme tee muita värjäyksiä raskauden aikana.

Hiushuonestage.jpg
Contact
bottom of page